Afspraken jeugdtrainingen

*Trainingsuren : dinsdag en donderdag van 18:30 tot 19:45, bij de miniemen van 18:45 tot 20:00 en voor de kangoeroes op donderdag tijdens de winterperiode van 18:30 tot 19:30 in de sporthal.

* Gelieve tussen 18:30 en 19:45 het op- en afrijden naar en van de piste te vermijden. We beseffen dat parkingplaatsen een probleem vormt maar onze (en jullie) kinderen dienen in alle veiligheid hun sport te kunnen beoefenen. Sowieso dienen beide toegangen tot de piste steeds vrij te blijven. Gelieve zeker de wagen stil te leggen tijdens de trainingsuren, je kan steeds terecht in onze kantine (voorlopig onder de tribune).

* Graag zien we dat iedereen tijdig bij de aanvang van de training aanwezig is. Zo kunnen we samen aan de opwarming beginnen.

* Om de veiligheid van onze kinderen optimaal te garanderen, komen de ouders hun kinderen zelf brengen tot aan het zwarte gebouw op onze piste bij hun trainer en komen ze hen op dezelfde plaats ook ophalen. Vita is niet verantwoordelijk voor kinderen die elders worden afgezet of opgehaald of zonder begeleiding naar de parking of straat gaan. Onze kangoeroes worden op donderdag (van november tot maart) in de sporthal afgezet en daar ook opgehaald.

* Om goed te kunnen trainen is degelijk schoeisel een noodzaak, sportschoenen zijn het belangrijkste bezit van een atleet.

* Voorzie best altijd drank (water, sportdrank) en regenkledij. Lege waterflesjes, afval en papier horen wel in de vuilbak en worden niet achtergelaten aan de kant van de piste !

* Bij langdurige afwezigheid of kwetsuren, gelieve de trainer te verwittigen. De gegevens van onze trainers vind je hier terug.

* Kinderen met kleine problemen bv astma, diabetes, ADHD, autisme … graag melden aan de trainers of jeugdverantwoordelijke.

* Alle kinderen krijgen een winter- en zomerkalender mee : hierop staan alle wedstrijden onder begeleiding die meetellen voor ons jeugdcriterium, 2 weken voor elke wedstrijd krijgen ze nog een infoblad mee met afspraken en een strookje om af te geven. Het is belangrijk dat een trainer weet aan welke wedstrijden zijn atleten deelnemen, communicatie is dus heel belangrijk om regelingen te treffen voor vervoer, inschrijvingen, aanwezigheid …

* Alle info rond het jeugdcriterium en wedstrijdkalenders vind je hier ook terug op de website.

* Gelieve bij alle kledij de NAAM er op te schrijven, want er zijn heel veel op elkaar lijkende T-shirts, regenjasjes, sweaters … ook de drinkflessen van naam voorzien.

* In de winter is het wat vroeger donker, wij vragen aan de miniemen om een fluohesje mee te hebben, dit is handig als er naar de Finse piste wordt gegaan om te lopen.