Zéér succesvol BK Veldlopen: Zusjes VW pakken zilver

 

Het Park van Laken was dit weekend alweer het decor van een prachtig BK Veldlopen. Daar zorgde niet alleen de zon voor maar ook de atleten. Met dubbel zilver hebben we een van de mooiste en succesvolste BK’s in jaren.

Bij de benjamins meisjes werd Lieze 26ste, Féline deed bij de tweedejaars ook goed met een 29ste plaats. Bij de jongens deed Casper niet onder, hij dook ook de top30 in als 28ste. Bij de pupillen deed Dalilah dat kunstje nog eens over door als 27ste te finishen. Het eerste hoogtepunt volgde dan bij de tweedejaars pupillen waar Chloë op fantastische wijze zilver pakte. PROFICIAT!!

De jongens wisten wat hen te doen stond en lieten ook topresultaten optekenen. Maico werd 10de bij de tweedejaars pupillen waarna SIemon als.36ste finishte bij de eerstejaars miniemen. Odinn (12de) en Lennon (28st) waren alweer knap voorin te vinden bij de tweedejaars.

Het tweede zilver volgde dan voor Catho bij de cadetten. Zij maakte de wedstrijd en kan heel fier zijn op haar prestatie. Proficiat! Aline liep ook een voortreffelijke wedstrijd en finishte als 50ste. Bij de cadetten jongens finishte Bjarne als 41ste.  Hanne Verbruggen vervolledigde de mooie prestaties met een 9de plaats bij de senioren, amper 2 weken na haar succesvolle marathon. Chapeau!!