Veldloop Lokeren & Indoor Hoboken: Zilveren zusjes & Alweer CR voor Esmee

Zowel in het (zeer bergachtge) Lokeren als in de Sportschuur in Hoboken waren dit weekend VITA-atleten terug te vinden. Hieronder een verslag van enkele mooie ereplaatsen en een nieuw clubrecord.

Esmee trok naar de indoorhal in Hoboken waar ze deelnam aan de 60m, 60mH en het verspringen. Op de 60mH won ze en verbeterde ze het clubrecord nogmaals van 11,32s naar 10,69s. Dus zij deed 67 honderdsten beter dan haar eigen record van 2 weken geleden. Het filmpje en de uitslag van atletiek.nu heb ik je via messenger doorgestuurd. Verder nam zij ook deel aan de 60m, ze won in een tijd van 9,04s, slechts een zuchtje boven het clubrecord van 9,01s. Tot slot werd zij tweede op haar favoriete onderdeel: het verspringen, met een sprong van 3,93m.

In Lokeren startte Lars met een knappe vijfde plaats bij de benjamins. Casper finishte bij de tweedejaars ook vooraan het pak. Bij de pupillen meisjes finishte Dalilah knap als 15de. Chloe kon zich bij de tweedejaars verzekeren van alweer een zilveren medaille. Proficiat! De jongens deded het ook voortreffeliijk. Zo werd Tijl 23ste bij de pupillen, Siemon 12de bij de eerstejaars miniemen en Odinn knap vierde bij de tweedejaars. Bij de cadetten wist Catho niet onder te doen voor haar zus: ook zij pakte zilver mee naar huis. Aline moest een snelle start wat bekopen maar werd wel nog knap 20ste. Ook Bjarne verging het wat minder, hij toonde karakter en finishte als 18de.