Veldlopen Vilvoorde & Ronse: Dubbel Goud & Dubbel Brons

Afgelopen weekend waren VITA-atleten terug te vinden in Ronse en Vilvoorde. Op beide omlopen was het opnieuw de jeugd die voor medailles zorgden net zoals de afgelopen 2 weken in Zottegem en Maldegem

Vilvoorde: 2x goud

Bij de benjamins liepen Casper en Feline een mooie wedstrijd. Bij de 1ste jaar pupillen werd Tijl 22ste en bij de 2dejaars meisjes won Chloë alweer haar wedstrijd. Schitterend! Siemon finishte als 21ste bij de eerstejaars miniemen. Bij de cadetten deed Catho niet onder voor haar zus. Ook zij won haar wedstrijd. Phoenix en Aline finishten knap als 15de en 24ste. Bij de masters eindigde Jean-Benoit als 21ste net buiten de top20.

 

Ronse: 2x brons

Ook in Ronse waren er mooie prestaties. Kyrian deed het voortreffelijk bij de benjamins. Bij de pupillen legde Maico beslag op de 4de plaats. Odinn deed een plaats beter bij de miniemen, zus Dalilah werd 13de bij de pupillen. Bij de cadetten pakte Romée het tweede brons van de dag. Mario vervolledigde de dag als 14de bij de masters. Dit was zijn laatste wedstrijd bij de 35+ nu hij de gezegende leeftijd van 55 heeft bereikt mag hij vanaf volgende keer aan de slag bij de ‘oudere’ masters (maar zijn benen zijn zeker nog jong!).