BK Masters: Luc met dubbele titel én BR, zilver voor Yves

Het indoorseizoen werd afgelopen zondag traditioneel afgesloten door de ‘oudsten’ onder onze atleten. De Masters streden er voor de Belgische en provinciale titels. Onder VITA kwam enkele van onze toppers in actie. Luc zorgde voor het hoogtepunt met 2 Belgische titels en een BR.

De dag begon voor Yves met zilver op het BK en daarbijhorend goud op het PK op de 60m horden. Hij dook ook mooi onder de 12 seconden. Bij het hinkstapspringen werd Wim eveneens provinciaal kampioen. Het hoogtepunt moest dan nog komen want Luc won de 800m in een schitterend BR van 2’11″97, hij pakte vanzelfsprekend de Belgische en provinciale titels. Voor het tweede hoogstandje van Luc zagen we ook nog een snelle Yves op de 200m. Hij werd derde in zijn reeks in 27″38. Tot slot as er dan opnieuw Luc die met 4’36″21 het laken naar zich toetrok op de 1500m.