Veldloop Grimbergen & Hulshout: Jeugd en masters blinken uit!

Het nieuwe jaar werd meteen ingezet met een veldloop! Zowel in Grimbergen en Hulshout waren er VITA-atleten terug te vinden. Eerder kwamen er ook enkele masters en senioren in actie op de interbankencross in Grimbergen.

Zoals gezegd waren het dus eerst de ietwat ‘oudere’ (ze horen het niet graag) atleten die in actie kwamen in Grimbergen op de interbankencross. Michael werd knap 6de bij de senioren en Kurt volgde niet veel later als 11de.

Over naar de jeugd dan met meteen een derde plaats voor Dalilah bij de eerstejaars en een overwinning voor Chloe bij de tweedejaars benjamins meisjes. Bij de jongens was er een knappe 10de plaats voor Tijl bij de eerstejaars en een sterke 6de plaats voor Maico bij de tweedejaars. Doutzen finishte dan weer als 33ste in een groot veld bij de eerstejaars pupillen. Bij de tweedejaars deed Kyandra niet veel onder met een 35ste plaats. Ook de jongens deden het goed bij de pupillen. Siemon werd knap 13de bij de eerstejaars terwijl Odinn uitblonk als winnaar bij de tweedejaars. Catho zette die trend verder bij de eerstejaars miniemen en pakte het zilver. Vriendinnen Lore (11de) en Camille (32ste) en Kaat (39ste) maakten de teamprestatie compleet. Bij de tweedejaars werd Diewke ook knap 24ste. Bij de jongens verdedigde Jasper het zwart-groen van VITA met een mooie 31ste plaats. Bij de masters 50+ pakte Luc het zilver en volgde Guy knap als 4de. Proficiat heren!

In Hulshout pakte Hanne Verbruggen gedeeld goud nadat ze in een spannende wedstrijd met Sofie Van Accom verkeerd gestuurd werden. Een opsteker voor Hanne na haar rustperiode.