Wedstrijden & activiteiten december 2019

Veldloop Wichelen op 15/12/2019

Recreatiedomein Nieuwdonk, Dendermondsesteenweg 13 A, 9290 BERLARE

Atleten die graag willen deelnemen maar geen vervoer hebben, spreken vooraf af met hun train(st)er. Atleten  worden minstens 1 uur voor aanvang van hun wedstrijd ter plaatse verwacht. We zullen verzamelen aan de groene VITA-tent. Gelieve dit tijdstip te respecteren: dit is immers noodzakelijk om het parcours te verkennen en om op te warmen.

Wat mee te nemen?

  • Borstnummer + 4 veiligheidsspelden
  • Crosskaartje (dit speld je op achter je borstnummer)
  • Clubtruitje
  • Spikes ( 9 mm pinnetjes) en reservekledij

De ouders blijven steeds verantwoordelijk voor hun kind. Jullie zorgen zelf voor het invullen van het crosskaartje, het opspelden ervan samen met het borstnummer op het clubtruitje en je kind klaarmaken voor de start. Ook vragen wij dat minstens 1 ouder van elk kind meegaat naar de start en de aankomst.

-Indoormeeting Vita op 21/12/2019 (niet voor kangoeroes!)

Topsporthal:  Zuiderlaan 14,  9000 Gent

Hoe verloopt dit: De atleet kiest zelf aan welke proeven hij/zij wil deelnemen. Wanneer je de topsporthal binnen gaat, vraag je per proef een kaartje. (Vita-atleten mogen aan deze wedstrijd gratis deelnemen. Vermeld dus dat je van Vita bent.) Daar vul je je gegevens in. Nadien ga je naar de 2de verdieping waar je rechts van de trap de kaartjes kan deponeren. Zorg ervoor dat ze in het juiste vakje liggen. Dit wordt gedaan door de ouders of de atleet zelf.

  Atleten die graag willen deelnemen maar geen vervoer hebben, spreken vooraf af met hun trainer of trainster. Voor diegene die alleen naar Gent rijden, zorg dat je tijdig aanwezig bent! We verwachten dat je minstens één uur voor aanvang van de eerste proef aanwezig bent in de topsporthaL We verzamelen in de tribune boven de doorgang naar de opwarmingspiste en dit ter hoogte van het kogelstoten.

Inschrijven:

QR-code:

INSCHRIJVINGSSTROOKJE DOWNLOADEN

Je bent niet verplicht om op voorhand in te schrijven, dus je kan de dag voordien of de dag zelf zeker nog beslissen om deel te nemen. Met deze inschrijving proberen we enkel een goed zicht te krijgen op wie wil deelnemen zodat de trainers iedereen gepast kunnen bijstaan.