Wedstrijden november 2019 voor de jeugd: (online) inschrijven!

Wedstrijden november 2019 :

Je kan online inschrijven met dit inschrijvingsformulier of met volgende QR-code of directe link.

-Veldloop Deinze op 17/11/2019

Recreatiedomein “Brielmeersen”, Stadionlaan, 9800 Deinze

-Veldloop Vilvoorde op 23/11/2019

Domein Drie Fonteinen, Beneluxlaan 44, 1800 Vilvoorde

VERVOER

Atleten die graag willen deelnemen maar geen vervoer hebben, spreken vooraf af met hun train(st)er. Atleten  worden minstens 1 uur voor aanvang van hun wedstrijd ter plaatse verwacht. We zullen verzamelen aan de groene VITA-tent. Gelieve dit tijdstip te respecteren: dit is immers noodzakelijk om het parcours te kunnen verkennen en om op te warmen.

Wat mee te nemen?

  • Borstnummer + 4 veiligheidsspelden
  • Crosskaartje (dit speld je op achter je borstnummer)
  • Clubtruitje
  • Spikes ( 9 mm pinnetjes)
  • Reservekledij

De ouders blijven steeds verantwoordelijk voor hun kind. Jullie zorgen zelf voor het invullen van het crosskaartje, het opspelden ervan samen met het borstnummer op het clubtruitje en je kind klaarmaken voor de start. Ook vragen wij dat minstens 1 ouder van elk kind meegaat naar de start en de aankomst.

-Indoormeeting Vlierzele op 30/11/2019

Topsporthal:  Zuiderlaan 14,  9000 Gent

Hoe verloopt dit:

De atleet kiest zelf aan welke proeven hij/zij wil deelnemen. Wanneer je de topsporthal binnen gaat, vraag je per proef een kaartje.  Daar vul je je gegevens in. Nadien ga je naar de 2de verdieping waar je rechts van de trap de kaartjes kan deponeren. Zorg ervoor dat ze in het juiste vakje liggen. Dit wordt gedaan door de ouders of de atleet zelf of op sommige meetings door de organiserende club zelf.

Atleten die graag willen deelnemen maar geen vervoer hebben, spreken vooraf af met hun trainer of trainster.
Voor diegene die alleen naar Gent rijden, zorg dat je tijdig aanwezig bent! We verwachten dat je minstens één uur voor aanvang van de eerste proef aanwezig bent in de topsporthaL We verzamelen in de tribune boven de doorgang naar de opwarmingspiste en dit ter hoogte van het kogelstoten.

Wat mee te nemen?

  • Borstnummer + 4 veiligheidsspelden
  • Clubtruitje
  • Spikes (Let op: Op de piste zijn enkel 6mm pinnetjes toegelaten, cross pinnetjes zijn NIET toegelaten!!)