Eerste veldloopweekend: VITA op post en podium

Het veldloopseizoen is nu echt officieel bezig. Na de relays van vorige week mochten de atleten het nu individueel gaan klaren in het veld. Zowel in Zwijnaarde, Heverlee en Opwijk  doken er enkele zwart-groene VITA-truitjes op.

Weinig jeugd, want heel wat van hen waren op weekend in Blankenberge, maar dat maakte Bjarne meteen goed bij de miniemen. Hij werd knap vierde in Zwijnaarde. Bij de senioren dames finishte Katrien mooi twaalfde. Masters Mario en Randy finsihten niet ver van elkaar als 15de en 18de. Op zondag in Opwijk was Odinn aan het feest bji de tweedejaars pupillen jongens. Zus Dalilah moest niet veel onderdoen en werd knap tweede bij de eertejaars benjamins. Lore deed het ook voortreffelijk bij de eerstejaars miniemen meisjes, zij werd knap 6de. In Heverlee ook twee VITA-atleten: Lennon zorgde er met ene tweede plaats voor een podiumplaats terwijl Michiel op de korte cross als 5de over de finish kwam.

CROSSCRITERIUM JEUGD:

Naam CC Relays Zwijnaarde
Aline VW 1
Bjarne B 1 1
Camille H 1
Catho VW 1
Chloe VW 1
Dalilah VD 1
Diewke DM 1
Doron S 1
Doutzen DM 1
Elize K 1
Emiel L 1
Emma DB 1
Femke B 1
Femke DB 1
Florien C 1
Hasse VD 1
Jasper VD 1
Kaat S 1
Kyandra DC 1
Leander D 1
Lore L 1
Lore N 1
Lukas DS 1
Maiko DC 1
Matthias T 1
Mattis P 1
Maya G 1
Nathan K 1
Nore S 1
Odilon VDE 1
Robbe H 1
Sam DB 1
Seppe VDV 1
Siemon VD 1
Steffi V 1
Vic N 1
Wout VDH 1
Yani DN 1
Zeno VD 1