BK Marathon: Goud voor Luc, Zilver voor Wim

Het is wat ongewoon om een Belgisch kampioenschap in het buitenland af te werken, maar dat gebeurde dit weekend wel traditiegewiijs voor het BK marathon in Eindhoven. VITA trok met een mooi aantal deelnemers naar de start en kwam ook met enkele medailles naar huis. Uitblinker was Luc (2u38’18”), die goud pakte bij de M50.

Wim finishte enkele minuten voor Luc in 2u36”37, goed voor een zilveren plak bij de M45. Bert verging het iets minder goed, hij toonde echter karakter en finishte in 2u53. Niet ver achter hem volgde Michael in 2u56. Patrick Van Dorpe moest opgeven. Bij de vrouwen verdedigde Petra de eer van VITA, zij moest helaas uitstappen door de warmte. Hierbij willen we alle deelnemers toch proficiat wensen. Ook bedankt aan alle supporters en in het bijzonder David, die wegens gezondheidsproblemen zijn marathonvoorbereiding enkele weken geleden moest staken. David zakte echter wel naar Eindhoven af om zijn trainingsgenoten aan te moedigen. Bedankt David!