BK cad & sch: Arnout blinkt uit op horden(5e) & hinkstap (3e)

Het allerlaatste weekend van het zomerseizoen zit er nu ook op voor onze cadetten en scholieren. Zij trokken voor het Belgisch kampioenschap richting het verre Moeskroen. Arnout zorgde voor de mooiste prestatie van het weekend.

Lindsy opende de dag met 73″73 op de 400m horden en kon als eerstejaars scholier geen aanspraak maken op de finale. Volgend jaar probeert ze zeker opnieuw! Arnout kon als tweedejaars wel naar de finale. Hij won immers zijn reeks in 56″50 en wist zich zo rechtstreeks te plaatsen. Daags nadien werd Arnout heel knap vijfde in 57″11. Maar even terug naar zaterdag, want Arnout nam immers ook deel aan het hinkstapspringen. Hij maakte de verwachtingen waar en sprong met 12m07 naar het brons. Ook Sofie koos voor het hinkstapspringen. Als eerstejaars scholier moest ze nog wat afstand toegeven op de grotere meisjes, maar met 10m21 en een 11de plaats kan ze terugblikken op een mooi seizoen. Julie kwam in actie op de 200m en werd achtste in haar reeks op de 28″98. Met wat meer ervaring kan ze volgend jaar aantreden bij de scholieren.