Interclub jeugd: meisjes 6de, jongens 7de

Eind april schoten de pupillen en miniemen de interclubs op gang. Op zaterdag was het aan de meisjes in Aalst en op zondag konden de jongens het beste van zichzelf geven op eigen piste. De meisjes werden uiteindelijk knap 6de. De jongens deden het eveneens erg goed en werden tussen de regenbuien door mooi 7de.

Bij de meisjes kwamen Kyandra, Lore, Hanne, Elien, Elize, Femke, Sam, Kaat, Meira, Catho, Aline, Phoenix, Femke, Dalia, Marie, Steffi, Fee, Iris, Ilana, 

Uitblikers van de dag waren Elien (4de kogelstoten, 9m04), Catho (5de 60m horden en hoogspringen, 3de 1000m), Marie (5de 80 meter), Aline (Winnaar kogelstoten, 6m87), Lore (4de 60m) en Hanne (4de 150m), Phoenix (4de reeks 1 1000m) en de aflossingsploeg Kyandra-Phoenix-Lore-Steffi die knap derde werd!

 

Bij de jongens kwamen Jasper, Siebe, Beau, Stijn, Simon, Seppe, Timon, Odinn, Mika, Odilon, Mattis, Emiel en Robbe in actie.

De topprestaties bij de jongens kwamen van Jasper (5de 80m horden), Seppe (winnaar 60m horden, tweede hoogspringen) en Odinn (4de 1000m reeks 2).

Hierbij willen we ALLE jongens en meisjes bedanken voor hun talrijke deelnames! Op naar volgend jaar! En hopelijk zijn de super toffe trainers er dan ook weer bij!