VAL Jeugddag indoorhal Gent 16/03, schrijf je nu in!

Wat?  Een ganse dag vol plezier, spelletjes en sport met je eigen clubgenootjes van VITA en vriendjes, samen met  jeugdatleetjes van vele andere clubs.

Voor wie? Voor benjamins (+ kangoeroes)  , pupillen en miniemen. Je wordt ingedeeld in groepjes van vier onder leiding van een trainer of begeleider. De groepjes worden samengesteld per categorie en per club. Je zal dus niet met onbekende kinderen in een groepje zitten. Ook niet-leden mogen deelnemen, je kan dus gerust een vriend, vriendin, buurjongen, zus … meevragen.

Praktisch? De atleetjes worden onderverdeeld in groepen en begeleid door de trainers en jeugdbegeleiders van VITA. Samen beleven we een dag van sport, spel en vooral veel plezier. Je wordt verwacht om 8 uur aan de sporthal van Ninove. Daar vertrekken we allemaal samen met de bus naar  de topsporthal te Gent. We zullen omstreeks 17 uur terug aan de sporthal van Ninove arriveren. Vergeet je lunchpakket en drank niet! Gelieve ook je wedstrijdtruitje aan te doen.

Begeleiden? Zonder begeleiders kunnen onze atleetjes niet deelnemen. Daarvoor hebben we jullie, ouders nodig. Wil jij meehelpen om onze atleetjes een onvergetelijke dag te bezorgen? Schrijf je dan in als begeleider. Wij, trainers, en alle deelnemende atleetjes zullen jullie heel dankbaar zijn want zonder jullie is deze dag vol plezier niet mogelijk.

Inschrijven? Deelname is GRATIS, maar inschrijven dient op voorhand te gebeuren. Graag het onderstaande briefje ingevuld aan je train(st)er bezorgen of doormailen naar christa.bockstael@skynet.be. Dit moet ten laatste tegen zondag 10 maart gebeuren. Deelname brengt ook nog eens 9 punten op voor het jeugdcriterium.

DOWNLOAD HIER HET INSCHRIJVINGSSTROOKJE

De 30 ste editie van de Jeugddag draait opnieuw rond de avonturen van Spike, onder het thema “Het grootste verjaardagsfeestje van het land” met op het einde van de dag een kinderpolonaise om het feest af te sluiten.