BK Indoor: Elise en Jori verdedigen clubkleuren op sterk bezette 400m

Afgelopen weekend liepen Elise Lasser en Jori Stroobant de 400m op het Belgisch kampioenschap indoor. Elise was als eerste aan de beurt en kwam in de snelste reeks aan de bak met onder andere Hanne Claes, Cynthia Bolingo en Camille Laus. Elise wist dat het snel zou gaan en probeerde zo goed mogelijk te volgen. Helaas ging het erg snel vooraan. Bolingo verbrak zelfs het Belgisch record. Elise liep zo een heel stuk van de wedstrijd alleen maar kon toch nog een hele goeie 56″89 neerzetten. Na haar lang aanslepende blessure kunnen we daar alleen maar tevreden mee zijn. Elise werd 8ste van alle deelnemers. Bij de mannen kende Jori een moeilijke wedstrijd waar hij vanuit een ingesloten positie geen vuist kon maken. Desondanks liep hij toch nog 50″88.