IFAM indoor: Comeback van Elise met CR, ook PR voor Jori

Afgelopen weekend vond alweer de ‘International Flanders Athletics Meeting’ plaats in de indoorhal in Gent. Voor VITA liepen Yves, Jori en Elise in het voorprogramma. Yves liep na een  valse start van andere deelnemer een goede 60m (8”11). Onder de 8” gaat er zeker uitkomen! Jori werd 2de in zijn 800 reeks en liep een super 1’57”69, een nieuw indoor én outdoor PR! Jori, zoals ze zeggen, wijn wordt beter met de jaren 😊. Ideale voorbereiding voor BK indoor van volgende week! Na maanden revalidatie is Elise “Back on Track”. Ze kon op haar geliefde 400 uitpakken en verpulverde na 2 jaar indoorafwezigheid met 55”85 het juniores clubrecord met meer dan 2 seconden. Ze is nog wat verwijderd van haar indoor PR, maar eenmaal trainingsintensiteit en wedstrijdritme verhoogd worden, kunnen we terug toptijden verwachten.