Veldloop Hulshout & Grimbergen: 5x medailles en nu op naar het PK!

Hanne Verbruggen trok als enige naar Hulshout, maar schreef er wel de overwinning op haar naam bij de senioren dames. Iets meer groen-zwart VITA-geweld was er te vinden in Grimbergen: Siemon werd er knap tweede bij de tweedejaars benjamins jongens, gevolgd door Kobe die derde werd. Knap werk jongens! Bij de tweedejaars pupillen meisjes werden Camille en Kaat respectievelijk 19de en 26ste. Bij de eerstejaars jongens pupillen pakte Odinn alweer een medaille. Zijn brons brengt zo de teller op 4 dit weekend. Ook Lennon liep een prachtige wedstrijd, hij finishte niet veel later als 6de. Bij de eerstejaars miniemen meisjes werd Alizé ook knap 44ste. Leeftijdsgenoot Jasper kon deed het bij de jongens nog net iets beter met een 41ste plaats. Bij de cadetten meisjes werd Alixe ook mooi 26ste. Bij de junioren/senioren/master dames werd Katrien Persoons 28ste op 47 deelneemsters. Knap! Bij de masters verdedigden Mario Penne (46ste) en Randy Bruier Desmeth (49ste) de kleuren van VITA. Bij de 50+ was de overwinning weggelegd voor de ongenaakbare Luc Van Asbroeck, die het medailleaantal voor VITA op 5 bracht, en werd Erwin Segers heel knap tiende in een sterk deelnemersveld. Ook Jean-Benoit Hubert stond zijn mannetje, hij werd 23ste.