BK: Hanne ZILVER, Jori en Sara met mooie ereplaatsen

Op zaterdag en zondag werd er in het Koning Boudewijnstadion gestreden om de felbegeerde nationale titels. Voor VITA kwamen Jori Stroobants, Hanne Verbruggen en Sara Segers in actie. Jori plaatste zich zaterdag zonder problemen voor de finale van de 400m horden, net als Sara die op 1500m ook een plaatsje bemachtigde voor de finale op zondag. Jori kwam de volgende dag als eerste aan de bak en pakte een knappe vierde plaats in 53″01 op amper een halve seconde van het brons. Vriendin Hanne Verbruggen stond daarna aan de start voor haar 5000m ofwel twaalf en een halve ronde zweten. Hanne finishte uiteindelijk tweede na een ongenaakbare Nina Lauwaert en pakt zo alweer een medaille op een Belgisch kampioenschap. Sara mocht als laatste aan de bak, in een sterk bezet veld finishte ze uiteindelijk op een mooie achtste plaats. Via deze weg willen we deze drie toppers bedanken om de kleuren van VITA met verve te verdedigen.