Interclub Masters: Mooie groepsprestatie en etentje achteraf!

Vorig weekend trokken de Masters van onze club naar Beveren om er hun interclub af te werken. Ze werden uiteindelijk twaalfde van de zestien teams en trokken daarna met zen allen naar restaurant de Rockelé zoals de traditie van de masterinterclub dat voorschrijft.

Sophie Queriston nam het discuswerpen voor haar rekening en werd 7de terwijl Ann Van Den Haute het voor haar geheel ongekende verspringen afwerkte. Met 2m80 werd ze net voorlaatste, een plaats beter dan gedacht. Na het verspringen deed Ann ook nog haar duit in het zakje op de 800m, waarvoor dank Ann! Echte team-en clubspirit! Sophie deed ook nog het kogelstoten waar ze eveneens zevende werd.

Jeugdtrainster Kim De Brauwere trok ook haar spikes na lange tijd nog eens aan. Ze liep een hele sterke 100m in 18″11. In het kogelstoten werd Frank De Vlaminck dertiende met 6m88. Yves Herregodts zorgde kort nadien voor de eerste grote buit aan punten: hij werd knap derde op de 100m bij de mannen in een wel hele knappe 12″55. Yves werd ook nog tiende in het verspringen. Afstandsloper Patrick Van Drope liet zijn spierballen zien bij het speerwerpen: hij werd twaalfde met een worp van 22m40. Bruno De Corte kwam uit op de voor hem iets te korte 1500m maar sleepte een mooie achtste plaats uit de brand.

We zagen in Beveren ook de terugkeer van Johnny Degieter, hij liep meteen weer onder de minuut op de 400m en pakte daarmee de vierde plaats overall. We zijn ze zeker van dat Johnny de komende maanden nog wel enkele seconden van deze tijd zal kunnen afdoen. Bij de dames kwam Cindy De Ville in actie op de 200m, waar ze knap zevende werd.

Op de langste nummers van de dag (de 3000m) werd Sandra Eeckhoudt elfde bij de vrouwen en finishte Luc Van Asbroeck heel knap als tweede. De afsluitende aflossingen werden gelopen door Cindy, Sandra, Kim en Ann (11de 4x100m) bij de vrouwen en Yves, Mario Penne, Luc en Johnny (5de 4x400m).