Peter Bliki stopt activiteiten als voorzitter VITA

Het bestuur van de club meldt met grote spijt dat Peter Bliki zijn activiteiten stopzet als voorzitter bij VITA. Peter was een uitstekende voorzitter en heeft heel wat mooie dingen verwezenlijkt. We willen hem hiervoor graag nogmaals bedanken. Het huidige bestuur neemt nu zijn taken over totdat er een nieuwe voorzitter gevonden is. Penningmeester Eddy De Vogelaer zal als ad-interim voorzitter de belangrijkste zaken op zich nemen, hierbij wordt hij ondersteunt door het volledige bestuur. Er zal dus niets veranderen voor leden of aan de werking van onze club. Mocht u nog vragen hebben kan u steeds terecht bij het bestuur.

Met vriendelijke groeten,
Het VITA-bestuur

Eddy De Vogelaer, Patrick Van Dorpe, Bart Van Damme, Erna Lauwereys, Ria Van Der Perre, Christa Bockstael, Viviane De Smet en Michiel Baetens