Veldloop Deinze: Enkele knappe top 10 noteringen

Erwin Segers

Ondanks de mindere weersomstandigheden stonden er zondag toch dertien atleten van VITA aan de startlijn in Deinze. Geen podia deze week, maar wel enkele mooie notering in de top tien!

Bij de benjamins trotseerde Steffi als enige VITA-meisje de eer van onze club. Zij werd knap 23ste op maar liefst 46 deelnemers. Bij de jongens liep Odinn zich alweer in de kijker. Hij finishte als achtste, alweer een knappe top 10 notering voor hem dit seizoen! Bij de tweedejaars kwam Idriz als 35ste van 44 atleetjes over de streep. Bij de miniemen liep Xander naar een knappe  34ste plaats op 71(!) deelnemers.

Bij de scholieren kwam Emma Gabriël mooi als dertiende over de streep. na een beklijvende sprint in de laatste meters met drie andere atletes. Jorden D’hoe waagde zich na zijn eerste cross in Zwijnaarde dit seizoen ook nog eens het veld in, hij finishte als 38ste. Bij de masters 50+ vrouwen werd Gina Depetter knap zevende.

Bij de senioren zagen we ook een hele sterke Annelies De Dyn die stilaan weer haar goeie vorm te pakken heeft. Zij finishte als tiende. Trainingsgenote Silke Segers kwam iets later als negentiende over de finish gelopen. Haar vader,Erwin Segers, zorgde in zijn wedstrijd bij de masters 50+ voor de vierde top tien notering van VITA. Hij werd knap achtste! In dezelfde wedstrijd werd Hendrik Maes 38e.

Bij de masters tot 50 jaar kende Bruno De Corte een iets mindere start. Hij begon dan aan een lange inhaalrace en kwam als 35ste binnen. Bij de senioren kende Bert Vermander een mindere dag, hij werd 30ste.

Je kan hier de volledige uitslag vinden.