CrossCup Relays: Jongste team op het podium!

14800039_1204069942998390_738251396_o

Afgelopen zondag werd in de Gentse Blaarmeersen het veldloopseizoen op gang geschoten. In totaal kwam er dertien teams van VITA aan de start. Bij de meisjes benjamins werd ons team knap derde!

Jeugd: Podium voor Kaat, Aline en Camille

De eerste wedstrijddag werd dus meteen goed ingezet! Kaat, Aline en Camille liepen elk een heel knappe race en konden zo samen op het podium! Proficiat meisjes! Het tweede team met Juliette, Silke en Catho werden knap 29ste. Ook bij de benjamins jongens werd er goed gelopen. Ons team bestaande uit Alejo, Dennis en Seppe schoof elke ronde een beetje op en werden 24ste. Stijn, Lukas en Idriz kwamen iets later over de streep als 39ste.

Bij de pupillen meisjes liep ons enige team naar een mooie 45ste plaats. Proficiat Ines, Vita en Hanne! Désire, Arne en Bjarne werden 74ste bij de jongens.

Ook bij de miniemen waren we goed vertegenwoordigd. Bij de jongens liepen Julien, Milan en Xander samen naar een knappe 56ste plaats. Bij de meisjes kwamen we met twee teams aan de start: Naomi, Gitta en Keoni werden 59ste en Fien, Gwen en Alixe 79ste. Goed gedaan meisjes!

Seniors: Mooie prestaties in sterk bezet veld

Omstreeks 13u30 was het dan de beurt aan de seniors vrouwen. Dorien, Camille en Annelies werde knap 45ste en Silke, Femke en Els kwamen wat later over de streep als 55ste.

Bij de mannen kwam VITA aan de start met een A en B team. Het B team met Robbe, Patrick (bedankt om in te springen Patrick!) en Natan (die na lange tijd toch toegaf om mee te lopen) werd 75ste. Het A-team met David Van Den Broeck en Bert Vermander en slotloper Michiel Baetens werd knap 32ste. Goed gedaan mannen en vrouwen!

Over twee weken start voor heel wat atleten het individuele veldloopseizoen in Zwijnaarde!