Kom een kijkje nemen bij VITA: gratis proeftrainingen

Sport en beweging zijn belangrijk en onmisbaar voor elk kind en voor volwassenen. VITA biedt voor elkeen wat wils. Op dinsdag en donderdag wordt er steeds op de atletiekpiste van Ninove getraind (zowel lopen, springen, werpen voor jongeren en ouderen!). Iedereen die geïnteresseerd is in atletiek en zich wil aansluiten bij VITA kan steeds enkele proeftrainingen volgen. De jeugd (5j+) start steeds met trainen om 18u30, de atleten vanaf 13 jaar doen dat om 19u (maar kom gerust wat vroeger!). Heb je een vraag, stel ze gerust aan de trainers, bestuursleden of de secretaris Patrick (0499866834). Kom met vriendjes en ervaar wat atletiek inhoud, beslis om aan te sluiten als je overtuigd bent.

Ook voor de mama’s en papa’s is er plaats bij VITA: op 27 september om 19u00 wordt een nieuwe reeks start-to-run sessie gegeven. Meer info daarover vind je op onze aparte pagina ‘start-to-run‘. Tevens zijn er begeleide joggroepen in verschillende afstanden en tempo’s.