Goede en minder goede prestaties in Herentals en Oordegem

Michiel Baetens Herentals

Met nog twee weken tot de interclub, trokken afgelopen weekend enkele van onze senioren naar Herentals en Oordegem. In beide wedstrijden zagen we goede en minder goede prestaties, maar we konden toch alweer een overwinning wegkapen! Sarah De Vogelaer won op de B-meeting in Herentals het hoogspringen.

Met 1m63 had Sarah genoeg voor goud. Ook de tweede op het podium sprong over 1m63, maar liet de lat meer vallen dan Sarah. Iets voor de overwinning van Sarah, kwam ook Sara Segers in actie. Zij liep na haar overwinning van vorige week op het provinciaal kampioenschap opnieuw de 800 meter. In een hele snelle A-reeks strandde ze als vijfde over de meet in een knappe 2’12″45! Een opsteker voor Sara, die haar comeback maakt na lang blessureleed. Haar wedstrijd kan je hier bekijken

Wat later op de avond kwam Michiel Baetens (foto) nog in actie op de 3000 meter. Hij plaatste zich helemaal achteraan in een voor hem te snelle B-reeks en liep daardoor de laatste twee kilometer helemaal alleen. Met 8’54″80 kon hij niet tevreden zijn.

Uitslagen

Oordegem

Ivan Sjuvarin en Bruno De Corte kozen voor een wedstrijd dichter bij huis. Ivan nam de ongebruikelijke 300 meter voor zijn rekening en finishte in een hele mooie tijd van 38″42. Bruno koos voor de 3000 meter om wat wedstrijdritme op te doen voor de 5000 meter die hij binnen veertien dagen zal lopen op de interclub. Hij finishte in 10’03″72; een mooie tijd, maar Bruno had het toch liever sneller gezien. Wij zijn alvast blij als hij op de interclub die wens kan waarmaken!

Uitslagen