VAL Jeugddag 19 maart: Schrijf je nu in!

Op zaterdag 19 maart organiseert de Vlaamse Atletiekliga hun jaarlijkse jeugddag in de Topsporthal in Gent. Het belooft een dag vol plezier, spelletjes en sport te worden! Deelname is volledig gratis!

Door dit document te downloaden kan je je kind inschrijven. Het ingevulde document moet ten laatste op 8 maart naar christa.bockstael@skynet.be verzonden worden.

Wat?

Een ganse dag vol plezier, spelletjes en sport met je eigen clubgenootjes van VITA en vriendjes, samen met jeugdatleetjes van vele andere clubs.

Voor wie?

Voor benjamins (+ kangoeroes) , pupillen en miniemen. Je wordt ingedeeld in groepjes van vier onder leiding van een trainer of begeleider. De groepjes worden samengesteld per categorie en per club. Je zal dus niet met onbekende kinderen in een groepje zitten. Ook niet-leden mogen deelnemen, je kan dus gerust een vriend, vriendin, buurjongen, zus … meevragen.

Praktisch?

De atleetjes worden onderverdeeld in groepen en begeleid door de trainers en jeugdbegeleiders van VITA. Samen beleven we een dag van sport, spel en vooral veel plezier. Je wordt verwacht om 8 uur aan de sporthal van Ninove. Daar vertrekken we allemaal samen met de bus naar Gent. We zullen omstreeks 17 uur terug aan de sporthal arriveren. Vergeet je lunchpakket en drank niet! Gelieve ook je wedstrijdtruitje aan te doen.

Begeleiden?

Zonder begeleiders kunnen onze atleetjes niet deelnemen. Daarvoor hebben we jullie, ouders nodig. Wil jij meehelpen om onze atleetjes een onvergetelijke dag te bezorgen? Schrijf je dan in als begeleider. Wij, trainers, en alle deelnemende atleetjes zullen jullie heel dankbaar zijn want zonder jullie is deze dag vol plezier niet mogelijk.

Inschrijven?

Deelname is GRATIS, maar inschrijven dient op voorhand te gebeuren. Graag het onderstaande briefje ingevuld aan je trainer te bezorgen of doormailen naar christa.bockstael@skynet.be. Dit moet ten laatste tegen dinsdag 8 maart gebeuren. Deelname brengt ook nog eens 9 punten op voor het jeugdcriterium.