Kwartet Julian-Jori-Preben-Jelle scherpen CR 4x200m aan

Op de open indoormeeting van Vlierzele Sportief kwamen vandaag twee teams van VITA in actie op de 4×200 meter. Julian Cobbaert, Jori Stroobants, Preben Herregodts en Jelle Vandemenschbrugge scherpten het CR op de 4×200 meter aan tot 1’31″64.

Trainer Ludwig Cardon had op voorhand aangekondigd dat het clubrecord, dat dateerde van 2013, van 1’34″07 er zeker aan moest, en dat deed zijn snelste kwartet met verve. Met Julian en Jori als eerste twee lopers liep VITA van begin tot einde aan de leiding. Preben en Jelle liepen in hun ronde nog verder uit op de tegenstand en zo hield het viertal op het einde van de wedstrijd bijna vijf seconden over op het team van KAAG.

Het andere team, bestaande uit Lowi Sorgeloos, Duncan Heyligen, Maarten Lootens en Yves Herregodts liep ook een hele knappe wedstrijd. De drie scholieren en master Yves (die nog steeds zijn mannetje staat tussen al dat jong geweld) kwamen in dezelfde reeks tot 1’42″84.

De uitslagen kan u hier terugvinden.