Joker+ Relays Gent: Een mooie seizoensopener!

Zondagochtend begon voor vele atleten het winterseizoen met de Relays in Gent. Onder een stralende lentezon kwamen maar liefst negen teams aan de start voor VITA!

De meisjes beten in de late voormiddag de spits af. Silke en Kaat hielden goed stand in hun allereerste cross. Camille kon als laatste loper nog enkele plaatsjes goedmaken en zo kwam het team als 32ste over de meet. De jongens Matz , Alejo en Warre deden het ook heel goed en werden 45ste.
IMG_6552 IMG_6555
Bij de pupillen zetten GItta, Lize en Kioni een heel goeie prestatie neer. Zij werden 30ste van de 70 teams! Alixe, Hanne en Gwen presteerden ook heel goed. De jongens konden dan natuurlijk niet onderdoen, Milan, Stijn en Xander werden knap 48ste van de maar liefst 90 teams!

IMG_6552 IMG_6567

 

Eén cadettenteam meisjes met Yana, Merel en Nore, maar door een spijtige samenloop van omstandigheden konden zij niet starten. Dat deden wel het scholierenteam met Emilie, Emma  en Femke  zij werden knap 34ste.
cadetten meisjesScholieren meisjes

Bij de senioren mannen werd junior Thomas voor de leeuwen gegooid. Hij baande zich een weg tussen de 115 andere teams. Hij gaf de stok door in 95ste positie. Tiemen en Maarten liepen op hun niveau en zo eindigde het team als 98ste. De prestatie van de dag kwam van onze senioren dames. Silke kreeg de moeilijke opdracht om te starten en zo dicht mogelijk vooraan te zitten om dan de stok door te geven aan Sara. Zij liep een dijk van een wedstrijd, ze liep de 6de snelste tijd van alle deelneemsters, en gaf de stok door aan Hanne die een hele mooie wedstrijd liep maar op het einde toch nog wat plaatsjes moest toegeven. Uiteindelijk werden ze 20ste van de 54 teams. Het tweede team, bestaande uit Kristien, Lieselot en Els werd knap 50ste in een sterk deelneemersveld.

IMG_6569IMG_6586

We kunnen dus terugblikken op een geslaagde eerste veldloop! Bekijk de resultaten via deze link.