Mooie resultaten op het BK junioren en beloften

Op het Belgische Kampioenschap junioren en beloften te Brugge waren 3 atleten present. Jonas De Gendt behaalde een mooie vierde plaats bij het speerwerpen met een worp van 50,72m, niet zijn beste worp van het sizoen maar toch mooi gedaan. Michiel Baeten startte op de 5000m, liep iets wat te traag bij de aanvang van de wedstrijd, na een mooie remonte behaalde hij de vijfde plaats in een tijd van 15’25”94 met een goed gevoel. Hij is alvast klaar voor de winter. Tenslotte nam Preben Herregodts deel aan de 100m, hij spurtte naar een tijd van 11’86”, in dit heel slechte weer een mooie prestatie. Hij moest jammer genoeg afzeggen voor de 200m (zijn beste nummer) door hinder van een vorige blessure.

Een belofte volle master Yves Herregodts werd geselecteerd om deel te nemen aan de interland Masters, wij wensen hem dan ook veel succes.

Een welgemeende dank aan alle atleten, supporters en trainers aanwezig op deze kampioenschappen in slechte weeromstandigheden.