NINOFSE SPORTKRASJEL – Sportlaureaten 2014

index

“Beste, Uw club werd tijdens het dagelijks bestuur van de sportraad van 3 november 2014 voorgedragen als kandidaat jeugdsportlaureaat – individueel, kandidaat jeugdsportlaureaat – ploeg voor de aflossingsploeg cadetten meisjes, en eveneens als kandidaat ‘Beste vrijwilliger’

Myrthe Van der Borght behoort al enkele jaren tot de top bij de jeugd op vlak van de werpnummers. Naast 2-voudig Provinciaal Kampioen (kogelstoten en speerwerpen) haalde ze bovendien de 1ste plaats op het Nationaal Jeugdcriterium (zowat het officieuze BK Jeugd). Een waardige kandidaat maw.

Criterium-Nijvel-kogel-2014

Onze cadetten-ploeg (met Jelske, Kimberly, Elise en Freya) behaalde eind september brons op het BK Aflossingen (4x100m). Eerder op het seizoen dwong de ploeg cadetten/scholieren ook al de promotie af tijdens de Beker van Vlaanderen. Toch wel een bekroning voor een geslaagd seizoen én een bewijs dat een hechte vriendengroep iedereen sterker maakt.

bkDaarnaast werd ook de kandidatuur van Guido De Schuyteneer weerhouden als kandidaat “Beste Vrijwilliger”. Guido is sinds jaar en dag actief binnen de club en maakt eigenlijk al beetje deel uit van het meubilair. Naast jogger, jury-lid, materiaalmeester is Guido steevast aanwezig bij wedstrijden en activiteiten allerhande.

 

 

 

 

De bekendmaking zal plaatsvinden op zaterdag 29 november 2014 tijdens de Sportnacht.