BK Cadetten/Scholieren ZILVER VOOR JULIAN

Belgisch Kampioenschap Kad/Schol 30/31 augustus
Zilver voor Julian Cobbaert

Zaterdag trad Kimberly in winderige omstandigheden als eerste VITA atlete aan en liep net geen nieuw PR op de 300m horden (48”86). Amy verbeterde haar PR op de 400m horden (74”73). Freya sprong naar 1m45 en miste jammer genoeg net 1m50. Julian had zaterdag enkel als doel de finale op de 400 meter te halen. In een gecontroleerde wedstrijd won hij zijn reeks in 51”76. Dit beloofde voor zondag!

Zondag werd de kers op de taart gezet! Julian liep een perfecte wedstrijd. Hij ging samen met 2de jaars Alexander Dooms de laatste rechte lijn in en liep naar een verdienstelijke 2de plaats in 49”91, net geen PR.

Komende vrijdag hoopt Julian als eerstejaars scholier voor de 3de maal dit seizoen onder de 50” te lopen, dit tijdens het Young programma van de Memorial Van Damme. De wedstrijd is gepland om 17u55. We duimen!

(verslag L. Cardon)foto