INTERCLUB JEUGD – zaterdag 19/zondag 20 april

Vorige zaterdag hebben onze pupillen en miniemen meisjes zich in het verre Ertvelde goed verdedigd tijdens de Interclub. Onze pupillen Majda, Jitte, Laura, Jennah, Yana, Sofie, Alixe, Marit behaalden verschillende persoonlijke records. Door allerhande kwetsuren was onze miniemen delegatie beperkt tot Myrthe. Met deze beperkte groep behaalden ze samen een mooie 8ste  plaats op 10 ploegen, dit tegen sterke teams van onder andere RCGent en KAAGent.

Zondag verdedigden de jongens de VITA kleuren te Dilbeek. De tegenstand was ook sterk met teams zoals DCLA Leuven, OEHalle, en EAalst. Ze behaalden een mooie 8ste plaats of 11 deelnemers. Een dikke proficiat aan Arno, Arnout, Milan, Mylan, Luca, Youssef, Kaen, Jordi, Benten. Ook zij behaalden verschillende persoonlijk records. (Ludwig)

bvv1