Fundag – Zaterdag 5 april

Fundag op zaterdag 5 april 2014

http://stuffpoint.com/spongebob-square-pants/image/158846-spongebob-square-pants-sponge-bob-fun.gif

Wat?

Een namiddag vol plezier met de jeugdatleten van VITA. Verschillende ludieke

proeven zullen in kleine groepjes door de kinderen vervolledigd worden. Achteraf

worden ze beloond met een lekkere pannenkoek.

Voor wie?

Voor benjamins, pupillen en miniemen.
Ook niet-leden mogen deelnemen, je mag dus gerust een vriend(in), broer, zus, … meevragen.

Praktisch?

De atleten worden ten laatste om 14 : 00 uur verwacht op de atletiekpiste van Ninove. Daar melden ze zich aan in de kantine. Deelname aan deze namiddag met een lekkere pannenkoek  kost 2 euro. Dit geef je af bij aanmelding in de kantine.

Inschrijven?

Om praktische redenen vragen wij om vooraf in te schrijven. De uiterste datum van inschrijving is dinsdag 1 april 2014! Dit kan je doen door onderstaand strookje in te dienen bij de trainers of een mail te sturen naar christa.bockstael@skynet.be. Deelname aan de fundag bedraagt 2 euro en wordt afgegeven bij aanmelding de dag zelf.

Helpen?
Helpende handen van ouders, familieleden en vrienden komen die dag steeds van pas om de verschillende proeven te begeleiden. Hiervoor kan je ook onderstaand strookje invullen of een mailtje sturen naar christa.bockstael@skynet.be.

Deelname als JEUGDATLEET aan de fundag die doorgaat op zaterdag 5 april 2014:

NAAM + VOORNAAM

GEBOORTEJAAR

Deelname als HELPER aan de fundag die doorgaat op zaterdag 5 april 2014: