BK veldlopen 2014 te Wachtebeke

Vijftien VITA-atleten verkozen het BK veldlopen boven de carnaval van Ninove. Vier dappere benjamin jongens verdedigden met glans onze clubkleuren. Alixe Hubert startte voor de pupillen meisjes, Luca startte bij de jongens en Luana bij de meisjes in de miniemen reeks. Hun broer Kenzo en Robyn De Mol liepen de wedstrijd van de cadetten jongens.  Voor de scholieren mochten we rekenen op Matthias.Annelies trotseerde de hindernissen in de lange afstandscross, David, Neal en Bert deden het Annelies na bij de heren. Bij de junioren hadden we dan Michiel die een mooie wedstrijd liep. Ten slotte traden Sven en Lucas aan in de korte cross en sloten het  Belgisch Kampioenschap af. Iedereen proficiat voor hun deelname alsook een bedankje voor de ouders en supporters.

Hieronder vinden jullie het eindklassement van het crosscriterium 2013-2014

Eindklassement crosscriteriun 2013-2014