PK JEUGD (Ben – Pup – Min)

Vorig week-end mochten onze jeugdatleten aantreden op het Pk te Aalst. Vita vaardigde een stevige delegatie af en onder het waakzame oog van de jeugdtrainsters streed iedere atleet voor wat hij/zij waard was. Alvast een dikke proficiat voor elk van hen.  We mochten enkele mooie ereplaatsen noteren en konden bij de miniemen dames ook 4x het podium betreden.

Myrthe Van Der Borght gooide de kogel 12m01, niet alleen goed voor de titel maar ook een nieuw CR. Ze ging haar clubgenote Freya De Winter vooraf (9m55) die hiermee zilver pakte. Freya sprong ook nog eens 1m39 hoog, goed voor brons. Elise Lasser won eerst overtuigend haar reeks op de 80m om dit nadien nog eens netjes over te doen in de finale: winst in 10″82, nipt boven het clubrecord van Aurelie De Bodt (10″80).

Alle uitslagen kan je vinden op de website van Eendracht Aalst.