Veldloop O.E. HALLE / Gezinsjogging NEDERHASSELT

Een vrij ruime delegatie van Vita-atleten was present op de mooie veldloop van Halle. Al onze trainers, jeugd- en fondtrainers, hebben na een deugddoende stage hun atleten kunnen overtuigen om een eerste maal uit te pakken. Zowel collectief als individueel waren er mooie prestaties te bespeuren. Hieronder vind je alvast de uitslag van deze veldloop. Hopelijk kunnen we voor de volgende veldloop te Deinze, waarschijnlijk de mooiste van Vlaanderen; nog meer Vita-atleten aan het werk zien. Hartelijk dan aan vita-trainers en begeleiders

uitslag 11 november2012 oeh

Ook op de gezinsjogging te Nederhasselt waren heel wat vitalingen aktief. Deze jogging georganiseerd door de gezinsbond is de afsluiter van ons criterium. Vita werd opnieuw bekroond als grootste club. De beker werd werd door schepen De Jonge overhandigd aan Erna Lauwereijs.

De uitslag kan je vinden via http://users.ugent.be/~pdevuyst/uit2012/gjn11nov.pdf