Fundag op zaterdag 15 april 2017

 

fundag

Wat?

Een namiddag vol plezier met de jeugdatleten van VITA. Verschillende ludieke proeven zullen in kleine groepjes door de kinderen vervolledigd worden. Achteraf worden ze beloond met lekkere pannenkoeken.

Voor wie?

Voor kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen. Ook niet-leden mogen deelnemen, je mag dus gerust een vriend(in), broer, zus, … meevragen.

Praktisch?

De atleten worden ten laatste om 14 : 00 uur verwacht op de atletiekpiste van Ninove. Daar melden ze zich aan in de kantine. Deelname aan deze namiddag met lekkere pannenkoeken  kost 2 euro. Dit geef je af bij aanmelding in de kantine.  De proefjes starten om 14 : 30 uur. Er is een gezamenlijke opwarming voorzien.

Inschrijven?

Om praktische redenen vragen wij om vooraf in te schrijven. De uiterste datum van inschrijving is dinsdag 11 april 2017! Dit kan je doen door onderstaand strookje in te dienen bij de trainers of een mail te sturen naar christa.bockstael@skynet.be.

Helpen?
Helpende handen van ouders, familieleden en vrienden komen die dag steeds van pas om de verschillende proeven te begeleiden. Hiervoor kan je ook onderstaand strookje invullen of een mailtje sturen naar christa.bockstael@skynet.be.

DOWNLOAD HET INSCHRIJVINGSFORMULIER HIER!